Ալկալային դիետա՝ քաղցկեղի բջիջները սպանելու համար
Պրոֆեսոր Տ. Քոլին Քեմփբելը պնդում է, որ նման դիետան կարող է սպանել բոլոր հիվանդությունները։
pH հավասարակշռությունը պահպանելը կենսական նշանակություն ունի բոլորի համար: Առողջ մնալու համար յուրաքանչյուր մարդ մարմնում պետք է ունենա ալկալային միջավայր:
Սովորական սննդակարգը բաղկացած է անառողջ և վերամշակված մթերքներից, որոնք կարող են առաջացնել լուրջ հիվանդություններ, այդ թվում՝ քաղցկեղ: Ահա թե ինչու քաղցկեղով հիվանդները պետք է ալկալիացնեն իրենց մարմինները՝ հիվանդությունը հաղթահարելու համար:
Սրանք սննդակարգի փոփոխություններն են, որոնք դուք պետք է անեք ձեր մարմինը ալկալիզացնելու և առողջ մնալու համար:
Ալկալային դիետան կվերականգնի մարմնի հավասարակշռությունը և կօգնի ձեզ պայքարել բորբոքման դեմ: Այն ներառում է կանաչ տերևավոր բանջարեղեն, բրոկկոլի, արմատային բանջարեղեն, խոտաբույսեր և համեմունքներ:
Ալկալային դիետան նաև պարունակում է շաբաթական մի քանի անգամ 150-250 գրամ միս, ծովային ձուկ և անյուղ թռչնամիս և շատ թարմ մրգեր և բանջարեղեն։
Քաղցկեղի բջիջները գոյատևելու համար օգտագործում են գլյուկոզա, այդ իսկ պատճառով պետք է խուսափել շաքարավազից։ Փոխարինեք այն բնական շաքարներով, ինչպիսիք են մեղրը, թուզը, չորացրած ծիրանը և թարմ արքայախնձորը: