Ահա ինչ է լինում ձեր լյարդի, լեղապարկի և վահանաձև գեղձի հետ, երբ ուտում եք այս բանջարեղենը
Հրաշալի՜
Ես նույնիսկ չէի մտածում այդ մասին։ Այս փաստերը ձեզ նույնպես կզարմացնեն։
Նման սովորական բանջարեղենը, ինչպիսին բողկն է, շատ օգտակար հատկություններ ունի:
Այն օգտակար է լյարդի, լեղապարկի, վահանաձև գեղձի և աղեստամոքսային տրակտի առողջության համար։
Ահա դրա առողջական առավելություններից մի քանիսը.
Օգնում է կլանել սննդանյութերը և վերացնել տոքսինները;
Օգնում է լուծարել լեղապարկի քարերը և բուժել դեղնախտը
Վերացնում է ստամոքսի ծանրության զգացումը;
Բարելավում է շնչառությունը և օգնում է պայքարել սինուսիտի դեմ;
Կարգավորում է աղիքային ֆլորան և բուժում փորկապությունը;
Օգնում է նվազեցնել խոլեստերինի և տրիգլիցերիդների մակարդակը;
Օգնում է վերահսկել արյան շաքարի մակարդակը;
Քանի որ բողկը հարուստ է յոդով, այն օգնում է կարգավորել վահանաձև գեղձի աշխատանքը;
Բարելավում է արյան շրջանառությունը;
Օգտակար է անեմիայի, արթրիտի, հաստ աղիքի քաղցկեղի, երիկամների քաղցկեղի համար;
Օգնում է լուծարել երիկամների քարերը։
Ձեզ ենք առաջարկում մի բաղադրատոմս, որը կօգնի լուծել երիկամների ու լեղապարկի քարերը։
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի 4-5 բողկ, 2 բաժակ ջուր և 1/2 կիտրոնի հյութ։ Այս մթերքները խառնեք բլենդերի մեջ և 20 օր խմեք դատարկ ստամոքսին։ Բուժման ընթացքում դուք պետք է խմեք օրական մինչև 2 լիտր ջուր:
Հետևյալ բաղադրատոմսը կօգնի սինուսիտի, բրոնխիտի և արթրիտի դեմ պայքարում.
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.
4 բողկ,
1 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղ,
100 մլ մեղր,
1 կիտրոնի հյութ.
Մանրացրեք ամեն ինչ բլենդերի մեջ մինչև հարթ լինի: Ընդունել ճաշի գդալ օրական 3-4 անգամ։ Խառնուրդը պահել ապակե տարայի մեջ՝ սառնարանում։
Ցանկացած ավանդական դեղամիջոց ընդունելուց առաջ խորհուրդ է տրվում խորհրդակցել բժշկի հետ։