Ահա 5 լավագույն մթերքները, որոնք գործում են որպես բնական լուծողական
1. Կտավատի սերմ
1-2 ճաշի գդալ աղացած կտավատի սերմը խառնեք մի բաժակ ջրի մեջ և խմեք։ Այն կարող եք ավելացնել նաև նախաճաշի կամ մածունի մեջ:
Դա արեք օրը երկու անգամ՝ մեկ անգամ քնելուց առաջ և մեկ անգամ՝ օրվա ընթացքում։
2. Սալորաչիրը
Սալորաչիրը պարունակում է մեծ քանակությամբ չլուծվող մանրաթել, որն օգնում է պահպանել աղիների կանոնավոր աշխատանքը։ Կերեք օրական 6 կամ 7 սալորաչիր։
3. Արևածաղկի սերմեր
Սա լավ է ձեր ընդհանուր մարսողական առողջության համար և նույնիսկ կանխում է գազերի առաջացումը:
½ թեյի գդալ արևածաղկի սերմերը խառնեք մի բաժակ տաք ջրի կամ կաթի մեջ:
Աստիճանաբար ավելացրեք դեղաչափը մինչև 1 կամ 2 թեյի գդալ մեկ բաժակի համար:
Խմեք ամեն օր աղիների աշխատանքի բարելավելու համար:
4. Ալոե
2 ճաշի գդալ ալոեի գել ավելացրեք մեկ բաժակ ջրի կամ մրգային հյութի մեջ և հարեք բլենդերով:
Խմեք այն ամեն առավոտ դատարկ ստամոքսին։
5. Գերչակի յուղ
1 թեյի գդալ սառը գերչակի յուղը խառնեք մեկ բաժակ նարնջի կամ լոռամրգի հյութի մեջ։ Փոքր երեխաների համար օգտագործեք ½ թեյի գդալ:
Խմեք դատարկ ստամոքսին։