Սա թթու վարունգի բաղադրատոմս է, որը պատրաստվում է ընդամենը 5 րոպեում


Xohanoc.am-ը շատ համեղ և հետաքրքիր բաղադրատոմս է ներկայացնում։ Պատրաստեք վարունգի էէու ՝ ընդամենը 5 րոպեում։ Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝
Համաձայն իր սննդային արժեքի՝ թթու դրած վարունգը պարունակում է մեծ քանակությամբ ջուր, սպիտակուցներ, մանրաթելեր եւ շատ քիչ ճարպ: Այն նաեւ պարունակում է վիտամին C, B6, B12, B2 (ռիբոֆլավին), B3 (նիացին), B1 (տիամին): Շնորհիվ իր սննդային արժեքների՝ թթու վարունգը հիանալի սնունդ է առողջությունը պահպանելու համար:
1. Ուժեղ հակաօքսիդանտ Թթուն պաշտպանում է օրգանիզմը ազատ ռադիկալներից, անկայուն նյութերից, որոնք վնասում են մեր առողջությունը:
2. Լավ պրոբիոտիկ Թթու վարունգը հավասարակշռում է աղիքային միկրոֆլորան եւ բարելավում աղիների աշխատանքը:
3. Պաշտպանում է լյարդը Թթու վարունգն իրենից ներկայացնում է հիանալի հակաօքսիդանտ եւ, հետեւաբար, պաշտպանում է լյարդը, քանի որ այն շատ արագ մաքրում է օրգանիզմը տոքսիններից:
4. Կանխում է ստամոքսի խոցերի առաջացումը Կանխում է ստամոքսի այն խոցերի առաջացումը, որոնք կարող են չմարսված սննդի հետեւանք լինել:
5. Պաշտպանում է շաքարախտից Հետազոտությունները ցույց են տվել, որ թթուն կայունացնում է հեմոգլոբինի մակարդակը եւ այդպես օգնում է խուսափել շաքարախտից:
