Բուժեք պանկրեատիտ մահացու հիվանդությունը բնական այս միջոցով

Դիտումներ 686

Բուժեք պանկրեատիտ մահացու հիվանդությունը բնական այս միջոցով

Ենթաստամոքսային գեղձի համար արժեքավոր մթերքներ․

1. Կաղամբ

Բանջարեղենը դրական է ազդում մարսողության վրա, հանում է մարսողական համակարգի բորբոքումները, փորկապությունն անցնում է։ Սա հիանալի կանխարգելում է պանկրեատիտի և շաքարախտի համար:

 

 

2. Դդում

Դդումը պարունակում է պեկտին, այն ունի ներքին օրգանների գործունեությունը կարգավորելու հատկություն, և դա թեթևացնում է բորբոքումը։ Այն նաև նվազեցնում է ստամոքսի թթվայնությունը, դրականորեն է ազդում օրգանիզմում նյութափոխանակության գործընթացների վրա։ Դդմի մեջ պարունակվող կալիումն օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը, բարելավում է աղիքային համակարգի աշխատանքը։

 



3. Ճակնդեղ

Այն մաքրում է ենթաստամոքսային գեղձը և աղիքային տրակտը տոքսիններից, նվազեցնում է խոլեստերինը և իջեցնում արյան ճնշումը։

Այն պարունակում է մեծ քանակությամբ միկրոտարրեր, ինչպիսիք են քլորը, ծծումբը, ցինկը, B, C, E խմբի բազմաթիվ վիտամիններ։

 

 

Կանխարգելման համար պատրաստել և խմել ճակնդեղի հյութ.

1. Մաքրած ճակնդեղը դրեք հյութաքամիչի կամ բլենդերի մեջ։

2. Ստացված զանգվածը քամել շորով։

3.Լցնել ապակե տարայի մեջ, թողնել 2 ժամ:

4. Դնում ենք սառնարան, առաջացած սպիտակ փրփուրը պետք է հեռացնել 2 ժամ հետո։

5. Խմեք 50 մգ. մեկ ամսվա ընթացքում կարող եք աստիճանաբար ավելացնել դեղաչափը մինչև 100 մլ՝ 1 ընդունելության համար.

 

 



4. Բանան

Այն բարելավում է մարսողական գործընթացը, հեռացնում է խոլեստերինը, նվազեցնում է արյան շաքարը, օգտակար է անոթների և սրտի համար, ունի հակաբորբոքային հատկություն։ Այն պարունակում է բազմաթիվ հետքի տարրեր, ինչպիսիք են կալիումը, մագնեզիումը, ֆոսֆորը:



Ամենաընթերցվածը