Բուժեք պանկրեատիտ մահացու հիվանդությունը բնական այս միջոցով
Ենթաստամոքսային գեղձի համար արժեքավոր մթերքներ․
1. Կաղամբ
Բանջարեղենը դրական է ազդում մարսողության վրա, հանում է մարսողական համակարգի բորբոքումները, փորկապությունն անցնում է։ Սա հիանալի կանխարգելում է պանկրեատիտի և շաքարախտի համար:
2. Դդում
Դդումը պարունակում է պեկտին, այն ունի ներքին օրգանների գործունեությունը կարգավորելու հատկություն, և դա թեթևացնում է բորբոքումը։ Այն նաև նվազեցնում է ստամոքսի թթվայնությունը, դրականորեն է ազդում օրգանիզմում նյութափոխանակության գործընթացների վրա։ Դդմի մեջ պարունակվող կալիումն օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը, բարելավում է աղիքային համակարգի աշխատանքը։
3. Ճակնդեղ
Այն մաքրում է ենթաստամոքսային գեղձը և աղիքային տրակտը տոքսիններից, նվազեցնում է խոլեստերինը և իջեցնում արյան ճնշումը։
Այն պարունակում է մեծ քանակությամբ միկրոտարրեր, ինչպիսիք են քլորը, ծծումբը, ցինկը, B, C, E խմբի բազմաթիվ վիտամիններ։
Կանխարգելման համար պատրաստել և խմել ճակնդեղի հյութ.
1. Մաքրած ճակնդեղը դրեք հյութաքամիչի կամ բլենդերի մեջ։
2. Ստացված զանգվածը քամել շորով։
3.Լցնել ապակե տարայի մեջ, թողնել 2 ժամ:
4. Դնում ենք սառնարան, առաջացած սպիտակ փրփուրը պետք է հեռացնել 2 ժամ հետո։
5. Խմեք 50 մգ. մեկ ամսվա ընթացքում կարող եք աստիճանաբար ավելացնել դեղաչափը մինչև 100 մլ՝ 1 ընդունելության համար.
4. Բանան
Այն բարելավում է մարսողական գործընթացը, հեռացնում է խոլեստերինը, նվազեցնում է արյան շաքարը, օգտակար է անոթների և սրտի համար, ունի հակաբորբոքային հատկություն։ Այն պարունակում է բազմաթիվ հետքի տարրեր, ինչպիսիք են կալիումը, մագնեզիումը, ֆոսֆորը: