100% բնական կալցիում հոդացավերի, վահանաձև գեղձի խնդիրների և արյան մաքրման համար
Ձուն ամենայուրահատուկ մթերքներից է։ Այն կարելի է օգտագործել բազմաթիվ ուտեստներ պատրաստելու համար կամ պարզապես ուտել այն մի քիչ աղով։
Ձվի կեղևը պարունակում է կալցիումի բարձր կոնցենտրացիա, ինչի պատճառով շատերն այն գնահատում են որպես յուրահատուկ սննդային հավելում, հատկապես կաթի քիչ ընդունման դեպքում:
Ձվի կեղևի հիմնական առավելություններից մեկն այն է, որ մեկ ձվի կեղևը պարունակում է 750-ից մինչև 800 մգ կալցիում:
Օրգանիզմում այս հանքանյութի հիմնական գործառույթը օստեոպորոզի կանխարգելումն է, որը հատկապես սպառնում է կանանց դաշտանադադարից հետո: Կալցիումը խթանում է ոսկրածուծի բջիջների ձևավորումը, այն պայքարում է խոլեստերինի դեմ և կարգավորում արյան ճնշումը։
Բայց բացի կալցիումից, որը ձվի կեղևի հիմնական բաղադրիչն է, այն պարունակում է նաև երկաթ, պղինձ, ֆտոր, ֆոսֆոր, ցինկ, մանգան և քրոմ։
Դուք կզարմանաք անհավատալի օգտագործման և օգուտների վրա, որոնք դուք ստանում եք ձվի կեղևի օգտագործումից, ինչպիսիք են՝ գաստրիտը և խոցը:
Գաստրիտի և խոցի ախտանիշները թեթևացնելու համար մի քանի ձվի կեղևը տրորեք, բայց մի մոռացեք դրանք նախապես լավ լվանալ։
Վերցրեք ¼ թեյի գդալ ստացված փոշին և խառնեք երկու ճաշի գդալ կիտրոնի հյութի հետ։ Սպասեք, մինչև կեղևը փափկի, ապա ավելացրեք երկու ճաշի գդալ կաթ։
Ընդունեք այս դեղը օրը երկու անգամ՝ մեկ անգամ առավոտյան դատարկ ստամոքսին, իսկ երկրորդը՝ քնելուց առաջ:
Ամրապնդում է իմունային համակարգը և մաքրում արյունը․
Վերցրեք վեց ձվի կեղևը, մանրակրկիտ լվացեք և մանրացրեք, ապա կեղևը դրեք 3 լիտր ջրով տարայի մեջ։ Տարան պահել սառնարանում մեկ շաբաթ, որպեսզի ջուրը ներծծի ձվի կճեպի հատկությունները։
Մեկ շաբաթ անց սկսեք ընդունել այս ըմպելիքից 2-3 բաժակ ամբողջ օրվա ընթացքում։ Համի համար կարող եք ավելացնել կիտրոնի հյութ։
Պատրաստեք այս տնային միջոցը. վերցրեք 8 ձվի կեղևը, մանրակրկիտ լվացեք, չորացրեք և փոշի դարձրեք, ապա փոշու մեջ ավելացրեք 2 կիտրոնի թարմ քամած հյութը։
Ընդունեք այս դեղամիջոցը օրը 3 անգամ՝ 1 ճ.գ. ճաշից հետո: Ժողովրդական որևէ բաղադրատոմս օգտագործելուց առաջ խորհուրդ է տրվում խորհրդակցել բժշկի հետ։