«Սկրաբ» ստամոքսի համար․ Օգտագործեք այն և եղեք առողջ․ Պահպանեք, որպեսզի չկորցնեք այն

Դիտումներ 754

«Սկրաբ» ստամոքսի համար․ Օգտագործեք այն և եղեք առողջ․ Պահպանեք, որպեսզի չկորցնեք այն

Եթե ​​դուք դժգոհ եք ձեր արտաքինից կամ պարզապես տառապում եք մարսողական խնդիրներից, ապա այս բաղադրատոմսը ձեզ համար է:

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.

 

 

5 ճաշի գդալ վարսակի ալյուր

5 ճաշի գդալ ջուր

1 ճաշի գդալ կաթ

1 թեյի գդալ մեղր

5 հատ ընդեղեն (ընկույզ, պնդուկ, նուշ)



Քնելուց առաջ վարսակի ալյուրը լցնել եռացրած, բայց սառը ջրի մեջ։

Առավոտյան ավելացնում ենք կաթ կամ սերուցք, մեղր և ընկույզ։

Ամեն ինչ խառնում ենք, որից հետո դանդաղ ծամելով ուտում ենք։

 

 



3 ժամ ոչինչ մի կերեք և մի խմեք (ոչ թեյ, ոչ սուրճ):

Դեմքի գույնը, մաշկը, մազերը և եղունգները դառնում են հոյակապ, իսկ որովայնը «հալչում» է:



Ամենաընթերցվածը