Բաղադրամասեր

Խմորի համար ՝
տաք մածուն կամ կեֆիր - 200 գ = 1 բաժակ,
տաք ջուր - 100 մլ = 0,5 բաժակ,
շաքարավազ - 8 գ = 1,5 թեյի գդալ,
խմորիչ - 11 գ = 2 թեյի գդալ,
ալյուր - 150 գ = մոտ 5 ճաշի գդալ,
Պետք է հանգստանա 15 րոպե
Խմորի համար անհրաժեշտ է նաև ՝
տաք ջուր - 100 մլ = 0,5 բաժակ,
աղ - 5 գ = 1 թեյի գդալ,
կարագ - 30 գ = 2 ճաշի գդալ,
ալյուր - 350 գ = 2,5 (+/-) բաժակ,
Միջուկի համար ՝
սուլուգունի պանիր - 500 գ = 2 տուփ,
ձու - 1 հատ,
ձվի սպիտակուց - 1 հատ,
ջուր - 100 մլ = 0,5 բաժակ,
ալյուր - 15 գ = 1 ճաշի գդալ,
Վրան քսելու համար ՝
ձվի դեղնուց - 1 հատ,
կեֆիր կամ մածուն - 10 գ = 1 թեյի գդալ

 

Պատրաստման եղանակը

loading...