Այս ըմպելիքը հիանալի խթանիչ է և օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը, թեթևացնում է ոտքերի ցավերը, դաշտանադադարի ախտանիշները

Դիտումներ 270

Այս ըմպելիքը հիանալի խթանիչ է և օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը, թեթևացնում է ոտքերի ցավերը, դաշտանադադարի ախտանիշները

Առավոտյան տաք ջուր խմելուց հետո սպասեք 15-20 րոպե և խմեք այս սմուզին։

 

Բաղադրությունը․

2 ճաշի գդալ քնջութի սերմեր (նախապես թրմեք 100 մլ ջրի մեջ 1-7 ժամ)

1 ճաշի գդալ կտավատի կամ չիայի սերմեր (նախապես թրմեք 100 մլ ջրի մեջ 1-7 ժամ)

1 բանան

 

 

1 խնձոր (կամ տանձ կամ որևէ այլ միրգ կամ հատապտուղ)

1 թեյի գդալ մեղր ըստ ցանկության

Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով և խմել։

 

Այս ըմպելիքը հիանալի խթանիչ է և օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը, թեթևացնում է ոտքերի ցավերը, դաշտանադադարի ախտանիշները, նպաստում է սրտանոթային առողջությանը և ամրացնում մազերը, ոսկորները, հոդերը և ատամները:



10 մթերք կլուծի միզաթթվի բյուրեղները և կթեթևացնի հոդատապը, երիկամների քարերը, հոդացավերը

Բրոկկոլի և վարունգ
Այս բանջարեղենները կարող են նվազեցնել միզաթթվի արտադրությունը և բյուրեղների ձևավորումը: Նրանք սովորաբար ձևավորվում են մեր հոդերի շուրջ, ինչի հետևանքով առաջանում է հոդի ցավ և դեֆորմացիա:

Բանան
Բանանը հարուստ է կալիումով, որը շատ կարևոր է օրգանիզմում միզաթթվի մակարդակի իջեցման համար։

 

 

Գազար
Դուք կարող եք խուսափել միզաթթվի կուտակումից գազարի կանոնավոր օգտագործմամբ և նաև բարելավել ձեր ընդհանուր առողջությունը:

Բալ
Այս համեղ հատապտուղն ունակ է նորմալացնել միզաթթվի մակարդակը։ Քանի որ այն պարունակում է անտոցիանին կոչվող նյութ: Բացի այդ, այն կանխում է մեր հոդերի շուրջ բյուրեղների առաջացումը:

Ջուր
Ջրի օգտագործմամբ դուք կարող եք ոչ միայն նվազեցնել միզաթթվի մակարդակը, այլև հեռացնել թափոնները և տոքսինները ձեր օրգանիզմից:



Նեխուր 
Նեխուրի հաճախակի օգտագործմամբ դուք կկարողանաք խուսափել միզաթթվի պատճառով առաջացած ավելի շատ բարդություններից, ինչպես նաև նվազեցնել դրա մակարդակը։

Խնձոր
Դուք կարող եք դետոքսիկացնել ձեր մարմինը խնձորի կանոնավոր օգտագործմամբ: Այն նաև օգնում է վերացնել միզաթթվի ավելցուկը:

Կիտրոն

 


Միզաթթուն հեռացնելու և բազմաթիվ առողջական խնդիրներից խուսափելու համար կօգնի կիտրոնաջրի կանոնավոր օգտագործումը։ Կիտրոնով ջուր խմեք միշտ յուրաքանչյուր ուտելուց 30-40 րոպե հետո։

Կանաչ թեյ 
Կանաչ թեյ խմելը նվազեցնում է հոդատապի առաջացման վտանգը, ինչպես նաև պայքարում է հիպերուրիցեմիայի դեմ: Ամեն օր խորհուրդ է տրվում խմել 1-2 բաժակ կանաչ թեյ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը